Velkommen til Mjøndalen

Mjøndalen er en tradisjonell stasjonsby som tidligere var administrasjonssentrum i Nedre Eiker kommune. I dag er tettstedet en del av Drammen kommune. I sentrum av Mjøndalen finner du en rekke dagligvareforretninger, serveringssteder og et variert utvalg av lokale butikker.

Mjøndalen ligger på sørsiden av Drammenselva og det er kort vei til store grøntområder som byr på mange flotte muligheter for de friluftinteresserte, både sommer og vinter. Finnemarka og åsen bak Mjøndalen har et variert og familievennlig terreng, med flotte skiløper i vinterhalvåret.

Livet i NT3

NT3 borettslag byr på en enklere hverdag i et populært og barnevennlig område. Her slipper du å sette deg i bilen for å komme deg til butikken, eller for å hente eller levere barn i barnehage.

Rett nede i gata kan du handle dagsferske bakevarer og nytrukken kaffe, og rett utenfor døren finnes det flotte turområder som bare venter på at du skal benytte dem

Foto: Pia Sønstrød

Turtips

Fra NT3 borettslag kan du legge ut på en fottur som tar deg gjennom bebyggelse og gammelt kulturlandskap. Legg turen om Sauertippen ved det gamle kalkbruddet "Solløsbruddet" og bort til den gamle og historiske hoppbakken Vikkollen og gården Portåsen, dikteren Herman Wildenveys barndomshjem. Dette er i dag et levende kultursenter for nyskapning innen poesi og lyrikk og håndheving av gamle tradisjoner.

Med kort vei til alt

Innenfor en radius på 400 meter finner du blant annet tre dagligvareforretninger, apotek, flere kafeer, restaurant og gatekjøkken. I tillegg er det kort vei til skoler og barnehager. Her får du alt du trenger i hverdagen innen gangavstand.

Mjøndalen stasjon og Mjøndalen bussterminal ligger under 300 meter fra NT3. Her går det tog mot Oslo og Kongsberg hver time på hverdagene. Bussterminalen betjenes av linjene 51, 52 og 101 med hyppige avganger mot Drammen. Fra Mjøndalen er det også enkelt å komme seg frem med sykkel til mange av de omkringliggende bydelene.

Oppfyll boligdrømmen i NT3