Velg blant 39 flotte leiligheter

Leilighetene varierer i størrelser fra 43 til 116 kvadratmeter. Det finnes en rekke leilighetstyper med ulike planløsninger. Felles for alle leilighetene er at de har egen romslig balkong eller terrasse, og 32 av leilighetene har i tillegg fortrinnsrett til å kjøpe parkeringsplass i garasjekjelleren.

Bygningene omkranser en felles atriumshage som blir pent opparbeidet med gangstier, sittebenk, lekeplass, beplanting og plen.

Leilighetene selges med fastpris.

Lave oppvarmingskostnader

Leilighetene har praktiske og gjennomtenkte planløsninger med god arealutnyttelse og bygges etter nye energiforskrifter som gir lave oppvarmingskostnader. Alle leiligheter får vannbåren gulvvarme i stue og på kjøkken, noe som gir en svært behagelig og komfortabel oppvarming. Du trenger aldri mer å oppleve at det er gulvkaldt. I tillegg hindrer vannbåren varme transport av støv og gir et sunnere inneklima.

Varmtvannet som benyttes i anlegget kommer fra et miljøvennlig fjernvarmeanlegg, og det er installert målere i hver enkelt leilighet, slik at du har får oversikt over ditt eget energibruk.

Stue og kjøkken

Det er enstavs eikeparkett på gulvene og som standard leveres lyse vegger. Det legges opp til en moderne og tidsriktig innredning med glatte fronter. Benkeplaten er i laminat med fargevalg innen samme priskategori. Det leveres integrert oppvaskmaskin og integrert stekeovn med platetopp og ventilator.

Bad

Alle bad blir flislagt med dusjhjørner og vegghengt toalett med soft close toalettsete.  Det er planlagt grå keramiske fliser på gulv og lyse fliser på 20x40cm på vegger.

Badene leveres med hvit servant montert i benkeplate med underskap der det er tegnet inn, og over vasken blir det montert speil med lysarmatur.

Skap din egen uteplass

Alle leilighetene leveres med balkong eller terrasse. Alle balkongene er inntrukket i bygningskroppen, slik at du får le for vær og vind, og kan skape deg en flott uteplass.

Balkongene leveres med rekkverk i glass. Det vil bli montert utelampe og stikk, og gulvet vil være i glattet betong.

Få med din personlige stil

Velg den leiligheten som passer deg best ut fra planløsning og beliggenhet. Er man inne i prosjektet tidlig har man mulighet til å påvirke utformingen på sin egen leilighet for å skape sin egen personlige stil.