Det grønne taket midt i hjertet av Mjøndalen

NT3 Borettslag er perfekt for deg som ønsker deg en enklere hverdag. Her får du kort vei til alt du trenger i hverdagen, samtidig som du kan nyte livet i en ny, romslig og moderne leilighet.

NT3 bygges i hjertet av Mjøndalen. Tomten ligger fint og luftig plassert med Mjøndalen kulturhus som nærmeste nabo. Og den lave bebyggelsen rundt bidrar til at mange av leilighetene får en fin utsikt og gode solforhold.

Rom til felles glede

NT3 leveres med to fellesrom. Disse rommene er perfekte for å skape sosiale møteplasser, eller for å dyrke dine hobbyer. Begge rommene er plassert i første etasje.

Det ene rommet egner seg godt til små møter og sammenkomster, og kan bli et samlingssted for alle de som bor i NT3. Rett over gangen etableres det også et hobbyrom med innlagt vann og sluk i gulv. Dette er det perfekte sted for å vaske og fikse sykkelen, eller for å gjøre familiens ski klare for nye utflukter. Fra hobbyrommet har du direkte adgang til en felles sykkelbod hvor sykkelen din får sin egen oppvarmede parkeringsplass året rundt.

Nyt kaffen sammen med naboen

I den fine atriumshagen etableres det en lekeplass og sittegrupper. Dette blir et fint samlingspunkt for alle som bor i NT3 og et perfekt sted for å nyte kaffen sammen med dine nye naboer.

Vår miljøprofil

NT3 er bygget med en tydelig miljøprofil. Det er benyttet materialer som er robuste for å minimere skader, slitasje og vedlikehold. Blant annet er alle vinduer aluminiumbelagte, og det er valgt ekstra holdbare materialer på gulvene i fellesarealer. Taket på NT3 etableres som et levende og miljøvennlig sedumtak, som i tillegg til å gi en naturlig overvannshåndtering, gir bygningen et grønt og levende tak.

Energi

Gjennom å spare energi sparer vi miljøet. Derfor har NT3 gode systemer for å utnytte energien så godt som mulig. Hovedtyngden av oppvarmingsbehovet og alt varmtvann kommer fra et fjernvarmeanlegg som benytter fornybar energi. I tillegg er det lagt opp til individuell energimåling, slik at hver enkelt leilighet kan holde kontroll på eget energibruk.
I fellesarealer benytter vi energieffektiv led-belysning, som gir lavere strømforbruk, bedre lyskvalitet og lavere klimaavtrykk.

TRANSPORT

Vi ønsker å legge til rette for at du enkelt kan velge miljøvennlige transportmidler. Derfor har vi etablert en egen sykkelparkering med tilhørende hobbyrom, og i garasjekjelleren er infrastrukturen for elbillading på plass, slik at du enkelt kan velge elbillader som tilvalg. NT3 bygges også i umiddelbar nærhet til kollektivtilbud som gjør det enklere for deg å velge transport som skåner miljøet.

BOMILJØ

Et godt bomiljø er viktig for at du skal trives i NT3. Derfor har vi valgt å bygge et eget hobbyrom og et møterom som gir gode muligheter for sosiale sammenkomster som styrker bofellesskapet. Gjennom forretningsføreravtalen med NBBO er også styret sikret god rådgivning og gode systemer, for å legge til rette for at du skal trives i NT3.

Oppfyll boligdrømmen i NT3